Alba Carrillo acusa 'GH VIP' de manipular els vídeos

La gala de dimarts de 'GH VIP' ha tingut com a plat fort el retrobament del Maestro Joao i Pol Badia, pocs dies després que el vident tallés amb ell des de dins de la casa. Ara bé, la tensió no només va estar entre ells dos... I és que Alba Carrillo també va cridar molt l'atenció.

Quan estava a punt d'acabar el programa, van parlar sobre l'enfrontament de la col·laboradora amb Irene Junquera. Van deixar que Carrillo es disculpés: "Va ser tot en calent". Però el problema venia després, quan començava a criticar el programa perquè tots els vídeos que havien emès la deixaven a ella com a dolenta i a Junquera com la bona.

Una manera de manipular la informació perquè els teleespectadors es posicionin a favor de la periodista: "Esteu manipulant i dirigint les coses. Estic farta. Quin muntatge dels vídeos és aquest?". Visiblement enfadada, va decidir marxar del menjador amb un irònic "gràcies, Zeppelin. Petonets".

Poc després, Alba va perdre els nervis. Però el programa va decidir no emetre les imatges... Simplement se sentien de fons els seus crits pels micròfons dels companys que els captaven. Un usuari de Twitter, però, aconseguia gravar-ho gràcies a l'emissió del 24 hores. 

 

"Jo he vingut aquí pel meu fill i estic aquí pel meu fill, però no el perdré per estar aquí. Ells ho saben. Estan jugant amb una cosa seriosa. Jo em trec la merda de micro i us el podeu ficar pel forat del cul!", deia tot referint-se al programa i la productora.

Sembla que el programa li va oferir ser visitada per una psicòloga i aconseguir, així, tranquil·litzar-se. Però va acabar negant-se... Una nova acusació de manipulació que arriba poc després del rumor de tongo que els envolta. 

Més informació
 

Comentaris