Risto, contra Telecinco per l'abús sexual a 'GH': "Rematadament malament"

'Gran Hermano' està envoltat de polèmica des que es filtrés que havien gravat la reacció de Carlota al vídeo del presumpte abús sexual que va patir per part d'un company de reality. Més de vint marques de primer nivell han retirat la publicitat del programa estrella de Telecinco com a crítica a l'actitud de la cadena, que ha trigat dos anys en demanar perdó per com es van comportar.

Telecinco ha enviat un dard enverinat a Antena 3, a qui acusen d'aprofitar-se de la controvèrsia per criticar-los. L'últim a reaccionar? Risto Mejide, que ha carregat contra la seva pròpia cadena en un discurs molt sincer.

Ho ha fet des de 'Todo es mentira', espai que ha aprofitat per manifestar la seva opinió al respecte: "L'estratègia de Mediaset? Molt desencertada i molt mal portada. Com a treballador de la casa se m'emporten els dimonis quan es calla davant acusacions tan greus com les que s'estan dirigint cap els programes i els amics de la casa. Primer se centraven en el silenci i després atacaven Atresmedia, han acusat el grup rival d'avivar una campanya de desprestigi contra 'GH' i sense fer autocrítica. Hem de recordar que el 2017 va passar una presumpta agressió sexual repugnant i condemnable. Tot el nostre rebuig. Espero que tot el pes de la llei caigui sobre l'agressor i que ningú no passi pel que va passar Carlota".

Risto Mejide   Cuatro

Fes-hi clic per veure el vídeo / Cuatro

Ha reconegut que es va reaccionar malament: "Rematadament malament. Ningú no va interrompre un presumpte abús i tots hem vist el vídeo en el qual s'obliga a Carlota a veure les imatges. Es van equivocar i molt, però ja ho ha admès la productora. Tard o aviat, però ho ha fet. Estic convençut que va haver-hi més matusseria que mala fe. S'ha de recordar també que van posar el cas en mans de la justícia".

"Les víctimes parlen quan poden i la gent dona suport a la causa sense necessitat que cap grup mediàtic li digui. Una altra cosa és que a aquest grup mediàtic (Atresmedia) li vagi bé això d'empènyer la bola a veure si atropella el format de major èxit de la competència. En cas de ser cert, seria lamentable i repugnant aprofitar-se d'un cas d'abús sexual per aconseguir el que no aconsegueix competint en audiència", diu contundentment. 

 

"Crec en la innocència d'un grup que ni tan sols està cridat a declarar en la causa. I crec en l'ètica, la professionalitat i honorabilitat dels meus companys. Però no entenc el silenci. Costa tant fer el que estic fent jo ara? Sortir i dir això amb tota l'honestedat i més informació i legitimitat que jo? A una gala de 'GH' seria meravellós. Qui calla sembla que atorga. I en aquest cas em consta que no és així. Crec que una reacció a temps hauria evitat molts maldecaps".

Risto Mejide, 'Todo es mentira'  Cuatro

 Cuatro

Com a publicista que és, semblava evident que opinaria sobre el boicot que han engegat unes quantes marques: "Què és això d'exigir a una marca que es retiri del programa? Si ets una marca d'aquest 35%, ets un hipòcrita. I si no estàs a dins d'aquest 35% que ha marxat, ets un censor. Això té un nom, xantatge". 

Més informació
 

Comentaris