La germana de Mariah Carey denuncia la mare per presumptes delictes sexuals

Mariah Carey publicarà el mes vinent la seva primera autobiografia, el que els fans esperen amb candeletes. La cantant vol que la coneguin més a fons, el que no queda clar és si serà sincera pel que fa a drames familiars. I és que la premsa britànica assegura avui que la seva germana, Alison, ha demandat la mare per forçar-la "a tenir sexe amb estranys quan només tenia 10 anys". Un autèntic escàndol que esquitxa la família de la cantant, encara que ella no té relació amb la germana des de fa anys.

En la denúncia, la germana de Carey assegura que la mare la portava a reunions d'adoració a Satanàs. En aquestes congregacions, l'acusada hauria permès "i animat" a un grup d'homes a participar en dinàmiques sexuals amb la seva filla i altres menors. 

 

"La va obligar a presenciar com diversos adults s'involucraven en actes sexuals amb nens i altres adults durant les reunions d'adoració satànica", afirma el seu advocat. Un trauma que hauria arrossegat des de llavors, per la qual cosa al·lega que és la causa del seu diagnòstic de trastorn posttraumàtic, angoixa i depressió: "Tot això l'ha portat a abusar de substàncies legals i il·legals, en un intent d'eliminar aquells records tan horribles". Per tot això, demana a la mare una compensació econòmica.

Mariah Carey no s'ha pronunciat al respecte, com tampoc ha fet sobre la mala vida de la germana. Fa uns anys va ser detinguda en ser enxampada exercint la prostitució, abans de dormir al carrer i cometre diversos delictes. Les germanes mai no han estat unides, segons expliquen, ja que es van separar amb el divorci dels seus pares. Mentre que Mariah es va quedar amb la mare, Alison va traslladar-se a casa del seu pare. 

Més informació
 

Comentaris