Gerard Piqué aplaudeix la princesa Elionor a 'La Resistencia'

Gerard Piqué ha tornat a fer les delícies dels seguidors de 'La Resistencia', el programa de David Broncano al qual ha tornat a acudir. En aquesta última ocasió, l'entrevista ha tingut lloc des de la Caja Mágica, la seu de la Copa Davis que promociona el jugador del Barça. 

El central català va entrar al recinte entre bromes del públic, que cridaven "Visca Espanya" i "Hala Madrid" per empipar-lo. En Piqué s'ho va prendre amb molt d'humor, d'igual manera que quan el presentador va intentar parlar en català. Una escena que va aprofitar per parlar del rei Felip i la princesa Elionor, que van pronunciar uns discursos en català durant l'entrega de premis dels Princesa de Girona: "El Rei parla molt bé el català, eh? Va estar l'altre dia a Barcelona i va parlar en català", deia el futbolista. Broncano va afegir que l'hereva també ho havia fet molt bé, el que Piqué va reconèixer: "És veritat, la chiquilla també. Ella fins i tot millor". 

Aquesta conversa va provocar un munt de bromes entre ambdós, que van començar a cridar Jaime Peñafiel -cronista reial conegut, en part, per criticar la reina Letícia-. A més a més, Broncano va aprofitar per provocar el convidat: "Què? Estaves veient TVE i vas treure la senyera per dir "ben parlat! Aquesta és la meva princesa!?". El que Piqué va negar: "No, ho vaig veure mentre feia zàping", amb una frase que Broncano va retreure-li: "Ah, llavors tens sintonitzada TVE?". "Jo diria que els menors de 30 anys no veuen TVE. Diria que més que per on vas tu, és per un tema generacional", explicava el blaugrana.

I va continuar parlant sobre Catalunya quan David Broncano va preguntar-li sobre el seu nivell adquisitiu: "A la primera entrevista aquí ens vas dir que tenies més de 95,6 milions d'euros. Has millorat els teus ingressos? Alguna cosa t'haurà entrat més, no?". Una ocasió perfecta perquè Piqué critiqués Hisenda: "A Catalunya es paguen molts impostos, eh? Es paguen més impostos. I has de pagar també pel teu patrimoni, el que això hi ha comunitats autònomes que no ho tenen. El màxim és 2,75% del teu patrimoni". 

Gerard Piqué  Movistar +

Gerard Piqué a 'La Resistencia' / Movistar +

 

"Això no passa a Andorra, eh?", cridaven des del públic. "Estàs deixant anar diners, eh? No ens cansarem de dir que s'ha de pagar impostos, que amb això s'han de fer parcs pels nens i comprar màquines per la diàlisi i tal", defensava el presentador.

Una nova entrevista de Gerard Piqué a 'La Resistencia' que torna a fer-lo protagonista de l'actualitat. 

Més informació
 

Comentaris