Llista d’exigències de Georgina Rodríguez abans d’escollir hotel de luxe

La vida de Georgina Rodríguez va canviar radicalment en començar a sortir amb Cristiano Ronaldo. La model va adquirir una expectació mediàtica immensa, de la qual ara se n'està aprofitant. Junts han format una família nombrosa amb la qual viatjant per tot el món, en cerca dels hotels més luxosos.

El crac portuguès es troba a la Xina, treballant en la pretemporada del seu equip de futbol. Mentrestant, però, Georgina ha decidit viatjar fins a Cadis per gaudir d'uns dies de relax. Han escollit un espectacular apartament dins d'un complex de luxe que els hi costa 2.500 € la nit. Exclusivitat i totes les comoditats cobertes, sembla que la model hauria arribat amb moltes exigències.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

La revista 'Semana' ha tingut accés a la llarga llista de condicions que hauria posat Georgina a l'hora d'escollir aquell hotel. Primer de tot, tenir sempre al seu costat dos membres de seguretat per protegir-la a ella, les amigues i els quatre fills. D'aquí, a demanar que posessin gespa artificial a la terrassa de l'apartament i que li portessin una piscina inflable perquè els nens no haguessin d'anar a la piscina comuna de l'hotel.

També hauria exigit que el seu gat l'acompanyés, el que ha forçat l'hotel a fer una excepció, ja que no permeten animals. Però això no és tot, ja que també haurien acceptat que Georgina volgués que l'habitació estigués decorada al seu gust amb quadres orientals, encens i espelmes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

L'han vist practicant esport cada matí en el gimnàs de l'hotel, anant de compres a un centre comercial proper... Poden semblar unes vacances ideals, però la nòvia de Cristiano estaria molt enfadada per la gran filtració d'informació que s'ha fet des que està allà. És possible aconseguir la privacitat que busca tenint en compte totes les exigències que demana?

Més informació
 

Comentaris