Primera entrevista de Georgina a televisió: "Sóc molt natural i tinc bon cor"

Georgina Rodríguez ha obert les portes de la casa que té Cristiano Ronaldo a Madrid, en la que és la seva primera entrevista a televisió des que comencés a sortir amb el futbolista. 'Ya es mediodía' ha aconseguit passar un dia amb la model, que ha volgut explicar com de normal que és en realitat sota la careta mediàtica que arrossega. S'ha mostrat "senzilla", "familiar" i molt "natural". Tot, en un vídeo que gravaven mentre la seva estilista personal ("qui m'acompanya a tots els viatges que faig") la maquillava.

Ha rebut les càmeres de Telecinco en barnús, asseguda en una butaca del menjador amb vistes a la piscina. Una de les primeres coses que ha volgut deixar clares? Que Cristiano i ella tenen "el cor gran" i per això són tan "solidaris": "Cristiano col·labora en un munt de coses, però no mostra tot el que fa. Quan tens un bon cor t'agrada ajudar". Ha assegurat que el futbolista "l'adora", el que la fa molt feliç. 

Georgina Rodríguez coincideix la primera enrevista a televisió  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Telecinco

Una de les facetes que ha volgut destacar, com dèiem, era la seva vena maternal. Mare d'una filla amb Cristiano, també cuida els tres altres fills de la seva parella. "Intento prioritzar la meva família per sobre de la feina, sí. Quan estic lluny dels meus nens, els truco molt. A ells els hi encanta, sobretot a les nenes, que quan les truco es tornen boges". Enguany han començat l'escola, el que no estaria sent fàcil per a Georgina: "Em costa portar-los a l'escola... Però ells estan bé. Com que van els tres, doncs van feliços. Entre ells es cuiden i es fan petons".

 
Georgina Rodríguez a 'Viva la vida'  Telecinco

Georgina Rodríguez a 'Viva la vida' / Telecinco

Per què creu que té tants seguidors a Instagram? Segons Georgina, per la seva "naturalitat": "Tinc un Instagram molt natural, em mostro sense filtres i ensenyo tot el que faig".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strong in body, strong in spirit, strong in mind 💪💣💥💥💥 @yamamayofficial #everybody #beconfident #beyamamay

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸Pink lady 🌸 Feliz fin de semana 🌈🌻☀️ 💖👚 @aloyoga

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐡 🥢 💖 with my @fashionnova dress 👗

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

Els seus fans no acostumen a aplaudir la seva naturalitat, precisament, però potser canvien de parer després d'aquest mini reportatge a Telecinco.

Més informació
 

Comentaris