La foto de Georgina Rodríguez irreconeixible que fa pensar en cirurgia

Cristiano RonaldoGeorgina Rodríguez han superat totes les crítiques que envolten la seva relació des del principi, quan ningú apostava per ells. Els anys passen i segueixen junts i enamorats, tal com demostren a Instagram. L'última fotografia que han publicat els mostra abraçats i somrients, acompanyats del fill gran del futbolista. Ara bé, els fans no s'han fixat en aquesta tendresa, sinó en la cara de la model.

Des que surt amb el crac portuguès, Georgina s'ha fet diversos retocs estètics. Fins i tot s'ha sotmès a tractaments capil·lars per enfortir els cabells. Pòmuls, bòtox, pits, cul, dents... Alguns experts deixen clar que la xicota de Cristiano ha passat diverses vegades per quiròfan. 

 

Doncs bé, sembla que ara ho hauria tornat a fer. Si més no, així ho fa pensar que hagi aparegut totalment irreconeixible. A la fotografia se la veu amb els llavis molt més carnosos i unes faccions més arrodonides. Que s'hagi ondulat els cabells tampoc no ajuda, així com el maquillatge. És tot un cúmul de circumstàncies o la prova definitiva que s'ha operat?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night 🥂✨💓 #dinner #with #family

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

Molts seguidors han aplaudit el seu nou look, mentre que d'altres han criticat que -presumptament- s'hagi retocat. No seria la primera ni l'última, per això. 

Més informació
 

Comentaris