Gemma Mengual confirma el seu divorci: “La convivència era insostenible”

Aquesta setmana Gemma Mengual ha acaparat un munt de titulars, arran de la publicació d'unes fotografies que feien pensar que té una relació amb Andrés Velencoso. 'Diez Minutos' donava per fet que són més que amics, el que sorprenia moltíssim perquè només fa un any de la boda de la nedadora amb el pare dels seus fills. No s'havia filtrat el seu divorci, el que va motivar que ella sortís a la palestra ràpidament per negar tenir res amb el model. 

Des de llavors que molts periodistes del cor es feien preguntes, el que l'ha motivat a donar la cara i parlar-ne. Ho ha fet en una entrevista amb la revista '¡Hola!' en la qual ha confirmat que s'ha separat. Després de deu anys amb el pare dels seus dos fills, han emprès camins diferents: "Sí, ha estat un any dur. Però estem bé i tenim una relació boníssima, els nens ho porten bé precisament per això".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 #formentera #love #nuestraisla @enricmartinpeiro #selfie

Una publicación compartida de Gemma Mengual Civil (@gemmamengual) el

El motiu principal? Portar tants anys junts: "Ha estat per desgast, com li pot passar a qualsevol parella". De fet, assegura que estan malament des de fa temps i que per això van decidir casar-se l'any passat: "Casar-nos va ser pels nens i com a últim intent de buscar motivació a la nostra relació". No va sortir bé, com es pot veure. 

Sobre els rumors que l'emboliquen amb Andrés Velencoso, només ha volgut negar-los contundentment: "La notícia és totalment falsa. Andrés i jo ens coneixem i estàvem a una terrassa amb més amics en comú, vam passar una tarda agradable entre riures com qualsevol grup d'amics. Les fotos estan mal enfocades i es poden malinterpretar... La veritat és que no m'agrada res d'això, demano respecte per mi i sobretot per la meva família".

 
Gemma Mengual i Andrés Velencoso, a la portada de 'Diez Minutos'

Gemma Mengual i Andrés Velencoso, a la portada de 'Diez Minutos'

Unes declaracions amb les quals pretén posar fi a les especulacions. 

Més informació
 

Comentaris