Enxampen Gemma Mengual fent un petó a Andrés Velencoso: "Estàvem jugant"

Fa poc més d'un any que Gemma Mengual es va casar amb el pare dels seus dos fills. Es va parlar moltíssim del seu original vestit de núvia, però ara torna a ser notícia perquè diuen que s'ha separat del marit. 'Diez Minutos' treu aquesta exclusiva però no contents amb això, va més enllà. Com? Publicant unes fotografies de la nedadora fent un petó a un altre famós de primera línia, Andrés Velencoso. Una manera ben directa d'atribuir-li una relació que ha negat ella mateixa a 'La Vanguardia".

Mengual i Velencoso  Diez Minutos

Mengual i Velencoso, parella sorpresa de l'estiu? /  Diez Minutos

 

La revista dona per fet que mantenen una relació fins ara sorpresa. Haurien estat testimonis d'una trobada, de fet, que ho hauria demostrat. Estarien a una terrassa de Madrid, quan haurien "donat curs a la seva passió" davant l'atònita mirada de la resta de persones: "Van gaudir d'unes copes i no van reprimir les ganes de fer-se petons en públic. Estaven molt tendres. Són unes fotos en les quals no hi ha dubte que tenen una relació que va més enllà de l'amistat".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Refueling Between Shows

Una publicación compartida de Andrés Velencoso (@andresvelencoso) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Gemma Mengual Civil (@gemmamengual) el

Però, com dèiem, ella ha negat aquesta informació "Conec  a Andrés, evidentment, però aquella nit estàvem acompanyats de més gent. Ell és molt bromista i estava jugant, diguem-ho així, però entre nosaltres no hi ha res". Sobre la presumpta separació del marit, per això, no ha volgut donar detalls. Els envoltaven des de fa mesos rumors de separació, però ella sempre ho havia negat. Què signifiquen aquests petons amb el model català, doncs? 

Més informació
 

Comentaris