L'últim retoc facial de Gema López, objecte de crítiques: "Què t'has fet?"

Els cirurgians plàstics de Madrid es guanyen molt bé la vida gràcies, en bona part, als col·laboradors de 'Sálvame'. La gran majoria d'ells han reconegut obertament haver-se fet retocs, el que en alguns casos és més evident a simple vista. Darrerament s'ha parlat molt del gran canvi que ha fet Kiko Matamoros, que sembla una altra persona arran de les últimes operacions que s'ha fet. Ara, però, és Gema López qui acapara l'atenció per aquest tema... i és que ha publicat una fotografia a Instagram que deixa molt clar que s'ha sotmès a una intervenció estètica.

La febre del bisturí està ben present a plató, la que ha contagiat a la col·laboradora. En el seu cas és evident que s'ha retocat la cara, una operació facial completa: front més estirat, pòmuls més marcats, menys arrugues i un somriure poc natural. L'última publicació que ha fet s'ha omplert de crítiques, comentaris negatius que es mostren escandalitzats en considerar que li ha quedat un rictus inamovible.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y llegó el viernes!!! #mismodos #misganas #outfits #verano #2020 #chicamohs #mohsalmeria Falda y camisa @mohsalmeria

Una publicación compartida de Gema López (@bygemalopez) el

 

"Deixa't de retocar-te la cara", "No sembles tu!", "Cada cop estàs menys natural", "Sembles una nina", "Què t'has fet?", "Ets tu?" o "T'han empitjorat, quina operació més mal feta" són alguns dels comentaris més suaus que ha rebut. Queda clar que el resultat final no agrada, però realment hi ha tanta diferència? Segons els seus seguidors, és innegable.

 

Més informació
 

Comentaris