La primera entrevista de la parella de Froilán, plena de detalls sucosos

Mar Torres-Fontes vivia en l'anonimat fins fa un parell d'anys, quan els mitjans de comunicació van saber de la seva relació amb Froilán. El fill de la infanta Elena va conèixer la jove hereva de l'empresa d'embotits 'El Pozo' durant la seva etapa a un internat de Guadalajara ara fa cinc anys. Era el primer dia d'un curs especial per recuperar les assignatures que havien suspès, quan van seure la noia al seu costat: "Vaig arribar a classe i ens van seure junts, a l'última fila. Un noi li va preguntar per què li diuen Froilán i jo vaig començar a riure. Em va passar un paperet preguntant-me de què reia i a partir d'aquí vam començar a parlar. Vam connectar, vam parlar tota l'estona... El primer dia ja ens van separar", explica ella en la seva primera entrevista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"[Froilán] es mi bastón y yo el suyo. Nuestra relación no se va a acabar nunca". Es una de las mujeres más buscadas desde que hace un mes hiciese público su perfil de Instagram y dejase ver a sus seguidores cómo es la verdadera Mar Torres (@martorresss). La joven ofrece su primer posado y entrevista en exclusiva a ‘Vanity Fair’. En la web puedes encontrar un adelanto. . . Redacción: @inverbumveritas Fotografía: @pepelobez Estilismo: @beamachh Asistente de estilismo: @raquelmej Asistente de foto: Víctor Álvarez Maquillaje y peluquería: @olgaholovanova_ Producción: @airin_mila_delaroca Agradecimiento: @interconmadrid

Una publicación compartida de Vanity Fair Spain (@vanityfairspain) el

Ha estat callada fins ara, que ha volgut reaccionar a la immensa expectació mediàtica que l'envolta. Les seves primeres paraules han estat per a 'Vanity Fair', que li ha fet una sessió fotogràfica i un munt de preguntes sobre la seva relació amb Froilán. I ella? Encantada, tal com demostren les seves ganes de flaixos. Des de fa unes setmanes ha decidit fer públic el seu perfil d'Instagram, el primer pas en el camí com a influencer.

En tot aquest temps han tallat un parell de vegades, però ara s'han donat una altra oportunitat: "Ell és el meu bastó i jo el seu. La nostra relació no s'acabarà mai. Sempre serem amics. L'internat de Guadalajara va ser el més dur de la meva vida. Vivia en un convent! Froilán i jo ens buscàvem durant el pati. Es va convertir en algú molt important per a mi i des de llavors som ungla i carn". 

Froilán i la seva exnòvia

Froilán i Mar Torres-Fontes, en una de les primeres aparicions públiques com a parella / Telecinco

Explica que van començar a sortir el 2016, poc després ell va marxar a estudiar als Estats Units i un any després van trencar "per una baralla ximple". El 2018 van tornar a veure's de nou, fins a donar-se una nova oportunitat fa uns mesos. "El pitjor d'aquest boom han estat les crítiques. Hi ha hagut alguna molt dura, però ho he posat tot en mans dels meus advocats. També m'ha servit per rebre l'estima de la meva gent. La meva família em dona suport, però està una mica en alerta". 

La part de l'entrevista que més ha sorprès arribava després, quan cedia a parlar sobre un altre membre de la família reial: la reina Sofia. Hauria coincidit amb ella durant la graduació de Froilán i també a la festa d'aniversari de Victoria Federica: "Jo estava molt nerviosa per saludar-la. Quan va acabar l'acte li vaig preguntar a Froilán què li havia semblat a la seva àvia i em va dir que li agradava per ell. Li vaig caure bé". 

 

Poques hores després de la publicació d'aquesta primera entrevista, Mar Torres-Fontes arribava a una festa com si d'una autèntica estrella es tractés. Amb un maquillatge molt exagerat i un vestit de transparències i encaix. Els reporters d'Europa Press van preguntar-li sobre la repercussió de la seva entrevista i de per què ha volgut trencar el seu silenci: "Volia fer callar els rumors, no només per la meva relació sinó també per mi. Estic esperant que es publiqui en paper i que es vegi tot. En realitat estic una mica nerviosa perquè és el primer cop... Vaig a poc a poc com a influencer". 

Mar Torres Fontes   Europa Press

 Europa Press

Unes primeres paraules que de ben segur que no són les últimes que concedeix a un mitjà de comunicació.

Més informació
 

Comentaris