Froilán i l'exnòvia, a crits en una forta discussió

Fins fa molt poc, Froilán sempre havia estat el Borbó que acaparava més titulars escandalosos. Durant la seva infància va protagonitzar unes quantes escenes controvertides, així com uns suspensos a l'escola que no van passar desapercebuts. Ara bé, des que va començar la universitat que no sabíem gaire cosa d'ell... Fins ara.

L'última cosa que sabíem era que estava tornant a veure's amb la seva exnòvia, Mar Torres Fontes. Hereva del propietari d'El Pozo, la noia va ocupar el cor del Marichalar durant més d'un any. De fet, la vam veure amb ell durant les vacances familiars a Mallorca fa un parell d'estius.

Froilán i Mar Torres  Diez Minutos

Froilán i Mar Torres /  Diez Minutos

Doncs bé, sembla que aquesta 'amistat' s'ha acabat trencant. I és que 'Diez Minutos' treu en portada una cridanera fotografia que demostra que la relació no ha acabat de bones maneres com es pensava. Per què? En haver-los enxampat un paparazzi durant una forta discussió enmig del carrer. La parella es trobava prenent un aperitiu a una terrassa del centre de Madrid quan haurien començat a discutir, una baralla que hauria acabat en crits. La revista assegura que la resta de clients haurien estat testimonis d'una escena que els va cridar molt l'atenció.

 

A les fotografies es veu com comencen la tarda saludant-se amb dos petons, però com acaben amb cares llargues i, fins i tot, una botifarra.

Froilán i l'exnòvia  Diez Minutos

Froilán i l'exnòvia / Diez Minutos

 

Poc després els ànims es van calmar, gràcies a l'arribada de Pablo Urdangarin. El cosí de Froilán es trobava a la capital per gaudir del partit del Liverpool, el que hauria motivat la trobada entre ells. Una tensa situació que hauria evidenciat que entre Froilán i Mar Torres no hi ha tan bon rotllo com es pensava...
Més informació
 

Comentaris