Peñafiel escup a la xicota de Froilán: "Imbècil i estúpida"

Jaime Peñafiel s'ha recuperat del coronavirus, una bona notícia que celebra amb els seus lectors amb una columna molt àcida en la qual torna a criticar la Casa Reial. En primer lloc carrega contra la reina Letícia, que rep un cop més els seus dards. En aquesta ocasió, denuncia que hagi estat ella qui ha "menjat el cap" al rei Felip per enviar el comunicat que castigava al rei Joan Carles.

"Tot apunta al fet que va ser Letícia qui, en una acalorada i violenta discussió amb Felip, amb una falta total de respecte, el va forçar i el va obligar a trencar definitivament amb el pare. No li va valdre a l'enfurismada Letícia que Felip intentés raonar fins i tot plorant. No hi ha el menor dubte, i segons testimonis, que Letícia ha sortit enfortida en aquesta crisi. I Felip, el perdedor. A La Zarzuela ja no hi ha més veu que la d'ella que més que reina consort el que vol és ser la reina mare", escriu a 'El Mundo'.

Una situació que resumeix en una frase demolidora: "Felip, empès des de l'ombra per una venjativa dona a qui se li havia posat la proa i una mare humiliada públicament, animat a protagonitzar un dels episodis més vergonyosos de la monarquia espanyola". 

Foto oficial dels reis Felip i Letícia   Casa Reial

Foto oficial dels reis Felip i Letícia / Casa Reial

 

Ara bé, ells no són els únics que col·loca en la seva particular diana. En aquesta columna també ataca sense pietat a Mar Torres-Fontes, la xicota de Froilán. I és que la influencer ha estat enxampada saltant-se el confinament per anar a una festa d'aniversari amb les amigues: "La impresentable influencer sense cap influència i novieta del polèmic Froilán és incapaç de deixar la seva intranscendència i estupidesa, trencant el confinament per prendre una copa amb una amiga. Aquesta noia és imbècil". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Mar Torres 👸🏼 (@martorresss) el

Què creu que opina la infanta Elena al respecte? "Sembla que la mare ha llançat la tovallola en la seva lluita per reconduir la vida sentimental de la seva filla (referint-se a Victoria Federica, que ara surt amb un DJ). La del seu fill la va llançar fa temps. Peñafiel, recuperat i amb l'escopeta carregada. 

 

Més informació
 

Comentaris