El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Froilán acompanya l’exnòvia a l’hospital i l’enxampen abraçant-la emotivament
  • CA

Froilán Mar Torres-Fontes formaven una de les parelles més populars del 2017. El fill de la infanta Elena va enamorar-se perdudament de l’hereva de l’empresa d’embotits ‘El Pozo’, amb qui va sortir durant més d’un any. La parella va fer les delícies de la premsa del cor, que els enxampava molt sovint a algun concert. A finals d’aquell any, per això, van anunciar que havien decidit tallar. Per què? Segons va filtrar-se, sembla que la jove no podia suportar una expectació mediàtica tan intensa.

 

Des de llavors no se’ls havia tornat a veure junts, el que s’entenia si tenim en compte que la noia no va parlar gaire bé d’ell durant les últimes entrevistes que va concedir. Deia que no volia tornar a saber res d’ell i, fins i tot, deixava caure que Froilán no hauria estat fidel, el que feia pensar que les coses no havien acabat amistosament… Ara bé, aquesta mala relació sembla que ha millorat amb el pas del temps.

 

 

La revista ‘Semana’ els ha caçat de nou junts, el que ha generat una expectació immensa. Tornen a estar junts? Què han fet durant la seva retrobada? De moment el que se sap és que l’escenari no era el més romàntic… I és que els fotògrafs els han caçat a un hospital.

 

Froilán, enxampat amb l'exnòvia als braços
Froilán, enxampat amb l’exnòvia als braços | Revista ‘Semana’

 

Què ha passat? No ha transcendit gaire cosa del motiu d’hospitalització de Mar Torres, simplement que va haver d’acudir a urgències mentre gaudia de la Setmana Santa a Marbella. Froilán l’hauria acompanyat fins allà, el que evidenciaria que han reprès l’amistat… o que torna a haver-hi quelcom entre ells. 

 

Froilán i la seva exnòvia
| Telecinco

 

El mitjà només diu que Mar va haver de fer-se un seguit de proves, però no se sap per què. En sortir del centre hospitalari, això sí, la parella va fer-se una emotiva abraçada que no passa desapercebuda. Tornen a ser novios?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa