Frank Cuesta es burla de Greta Thunberg en una paròdia molt humiliant

Frank Cuesta l'ha tornat a fer grossa. El presentador ha publicat un vídeo a Youtube en el qual humilia i menysprea Greta Thunberg, el que li ha comportat un munt de crítiques. L'activista sueca es troba creuant l'oceà Atlàntic a bord d'un catamarà, un viatge que la portarà a Madrid per assistir a la cimera del Clima 2019. La feina i l'èxit que està aconseguint la jove és innegable, però sembla que a Frank no li cau gaire bé.

Així ho evidencia el vídeo que ha publicat aquest cap de setmana, una nova entrega de 'Los cinco bichos más raros que he tocado": "El primer és perillosíssim, el Gretus Amargatus". Aquí apareix caracteritzat com Greta, amb una perruca de trenes i un vestit de tela de sac verd. Tot, mentre diu una vegada rere una altra: "How dare you?", tot fent al·lusió a la famosa frase que va pronunciar Greta durant el discurs que va fer a l'ONU el passat mes de setembre.

"És un animal que us podeu trobar en qualsevol esdeveniment sobre el canvi climàtic, en qualsevol reunió internacional, qualsevol lloc on es mogui molta pasta i la família pugui treure el que pugui", prossegueix. "No veureu aquesta bestiola recollint merda, ni netejant ni investigant, ni tampoc estudiant per poder ajudar al canvi climàtic". 

Greta Thunberg  Europa Press

Greta Thunberg / Europa Press

"Estarà sempre en vaixells que no facin servir benzina, però amb un vaixell a un costat i un altre per protecció i un helicòpter perquè no li passi res quan travessa l'Atlàntic. Encara no se sap si la picadura té verí", diu en un discurs ple d'odi.

 
Frank Cuesta menysprea Greta Thunberg  Youtube

Frank Cuesta menysprea Greta Thunberg / Youtube

Davant d'això, molts seguidors l'han omplert de comentaris negatius i crítiques. Això ha provocat que Frank contesti i es defensi: "M'estic rient d'ella? No, m'estic rient de la situació. El que he intentat exposar de manera divertida potser és ofensiva per alguns, però és el que està passant ara mateix. Diuen que sóc un miserable per ficar-me amb una noia de 16 anys que té síndrome d'Asperger. Una noia de 16 anys no hauria d'estar a l'escola? No hauria d'estar seguint un tractament?".

Més informació
 

Comentaris