Frank Blanco s'acomiada de 'Zapeando' entre llàgrimes

Ha arribat el moment. Frank Blanco va anunciar que deixava 'Zapeando' fa un mes, quan va fer oficial que el programa de La Sexta canviaria de presentador després de sis anys. Poc després es va confirmar que seria Dani Mateo el nou encarregat de posar-s'hi al capdavant, el que farà amb un equip nou. I és que des de llavors dues col·laboradores han optat per abandonar el vaixell: Chenoa i Ana Morgade no continuaran la següent temporada.

És per això que el programa d'aquest divendres era tan especial, l'últim amb Frank Blanco al capdavant i Chenoa i Morgade entre les col·laboradores. S'han acomiadat entre llàgrimes, el que ha fet molta pena als teleespectadors i a la resta de companys.

Frank Blanco s'emociona a 'Zapeando'

Frank Blanco s'emociona a 'Zapeando' / La Sexta

"Fa un mes que m'acomiado, però ha arribat el moment en el qual m'adono que això s'acaba. M'adono que això no es repeteix", deia visiblement emocionat el presentador. "Creieu-me que hagués fet un Jordi Hurtado i m'hauria jubilat en aquest programa, però la vida et sorprèn i a vegades hi ha decisions inevitables que has de prendre". 

 

La direcció del programa va emetre un vídeo amb els millors moments del presentador, un regal que feia que Blanco es trenqués i comencés a plorar: "Si m'ha faltat alguna cosa a fer? Veient això, m'ha faltat arribar al programa 2.000. Però no pot ser". 

Chenoa, per la seva banda, va voler acomiadar-se amb una cançó:

Un programa molt emotiu, l'últim abans de la nova era de 'Zapeando'. 

Més informació
 

Comentaris