Frank Blanco deixa 'Zapeando' per sorpresa sis anys després

Frank Blanco ha deixat tothom amb la boca oberta en acomiadar-se, per sorpresa, de 'Zapeando'. El presentador ha aprofitat l'últim dia abans de marxar dues setmanes de vacances per fer un anunci que ningú no s'esperava.

Després de sis anys al capdavant de l'espai, l'abandona per afrontar projectes lluny de la cadena: "Aquest anunci és més complicat perquè incompliré una promesa... Després de gairebé sis anys, ens sentim tots molt a prop. A partir de setembre no seguiré presentant 'Zapeando', no arribaré al programa 2001 com vaig prometre perquè ha arribat l'hora de canviar". 

Mentre els col·laboradors es mostraven afectats, ell intentava barrejar la seriosament amb moments de broma per seguir l'estil del programa: "Fa sis anys que aguanto que em digueu 'iaio' i per fi marxo a un altre lloc on em veuran com un jove prometedor ple de talent. Tinc la fama d'haver-me carregat desenes de programes de la competència, però altres necessiten la meva sensacional feina i jo em deixo estimar". 

"Sé que em trobareu a faltar perquè qui em substitueixi no tindrà la meva paciència infinita. Prometo plorar a l'últim programa, però potser no són llàgrimes de tristesa sinó d'alegria i alleugeriment", continuava. 

 
Frank Blanco s'acomiada dels companys  La Sexta

Frank Blanco s'acomiada dels companys / La Sexta

No ha volgut donar detalls: ni d'on marxa ni de qui el substituirà. S'inicien les apostes. 

Més informació
 

Comentaris