El greu comentari masclista que deixa en evidència Fran Rivera

Fran Rivera ha tornat a fer-la grossa. El torero és acusat moltes vegades de no mesurar bé les paraules abans de pronunciar-les, el que li ha generat més d'un maldecap. I és que darrerament han estat moltíssimes les vegades que ha acabat sent protagonista d'una polèmica com a conseqüència d'haver compartit una opinió controvertida. Ara no està sent criticat per parlar de política, per això, sinó per haver fet una afirmació masclista que ha indignat molt a Twitter.

Posem-nos en context. Tot començava a 'Espejo Público', quan els col·laboradors es posaven a comentar la tràgica notícia de la dona de 32 anys que s'ha suïcidat després que la seva exparella difongués un vídeo sexual que s'havien gravat cinc anys enrere.

Davant d'això, Fran Rivera ha volgut defensar la dona... però amb un discurs molt polèmic. Per què? Perquè ha assegurat que la 'culpa' recau "una mica" en la dona en haver-se prestat a fer un vídeo que ha acabat en possessió d'un home, qui "no és capaç de tenir un vídeo així i no ensenyar-lo".

Fran Rivera  Antena 3

Fran Rivera / Antena 3

 

Així ha estat la intervenció sencera per la qual l'han deixat autènticament verd a la xarxa: "La base i el problema és que la llibertat d'hom acaba quan comença la llibertat de l'altre. I hi ha una màxima, que jo li dic a la meva filla gran, que no es poden enviar vídeos d'aquest tipus. No és culpable, evidentment, el mal nascut que hagi... perquè no és d'home fer viral un vídeo així. Però els homes, i jo sóc home i ho dic, no som capaços de tenir un vídeo així i no ensenyar-lo. A totes les nenes, a totes les dones... si us plau, que no enviïn vídeos d'aquest tipus. Després el mal nascut que ho ha enviat als seus amics per posar-se medalletes de què mascle que és... és un fastigós i una mala bèstia d'home".

Les reaccions no s'han fet esperar.

 

Comentaris