Fran Rivera furga en la ferida i torna a parlar del suïcidi d'IVECO

Fran Rivera és a l'ull de l'huracà mediàtic des que pronunciés un controvertit discurs sobre la dona que es va suïcidar després que el seu ex filtrés un vídeo sexual seu. El cas va tenir molta repercussió mediàtica, el que va provocar que es comentés a 'Espejo Público'. El torero, davant de la tragèdia, va voler defensar-la... però ho va fer amb unes paraules que li han comportat unes crítiques ferotges.

Per què? En assegurar que el problema és que la 'culpa' recau "una mica" en la dona en haver-se prestat a fer un vídeo que ha acabat en possessió d'un home, qui "no és capaç de tenir un vídeo així i no ensenyar-lo". "A totes les nenes, a totes les dones... si us plau, que no enviïn vídeos d'aquest tipus", prosseguia.

Ràpidament va convertir-se en tendència a Twitter, ja que molta gent va posar-se les mans al cap. Ell, lluny de deixar passar la tempesta, ha decidit contestar. Com? Amb un parell de vídeos a Instagram amb el qual assegura que se l'ha malinterpretat.

"Sóc incapaç de permetre que segueixin posant paraules a la meva boca que jo no he dit. És injustificable qualsevol tipus de maltractament, a qui sigui, a qualsevol ésser humà. No hi ha cap justificació perquè un ésser humà faci patir a un altre. Punt. Cert és que no es pot generalitzar, però si busques quin és el vídeo més buscat a Internet, per desgràcia és el de Veronica. Aquesta és una realitat que hem d'afrontar. Quin és el problema? Que si la meva filla surt i arriba tard, em preocuparé més que si surt el meu fill. És una realitat", ha afirmat contundentment.

 

Assegura que ha aconsellat als seus fills que no gravin aquest tipus de vídeos: "Perquè pot convertir-se en una arma, perquè coneixem a qui ens enamorem però desconeixem a qui ens separem... i la vida fa moltes voltes. El risc que hi ha és enorme i no compensa perquè les desgràcies són terribles".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No voy a permitir que pongan en mi boca palabras que no he dicho .

Una publicación compartida de Francisco Rivera (@f.r.paquirri) el

Visiblement molest, es dirigeix als seus detractors: "A tots aquells que em donen lliçons de moralitat i m'envien vídeos de quan el toro va matar el meu pare, em desitgen la mort a mi i a les meves filles, que desitgen que violin a la meva filla i ho gravin perquè ho puguem veure tots, els hi dic que no em donin tantes lliçons. Les lliçons ja me les ha donat la vida i són les millors que podem aprendre".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La realidad hay que afrontarla y luchar por cambiarla .

Una publicación compartida de Francisco Rivera (@f.r.paquirri) el

Uns vídeos amb els quals pretén acabar amb la polèmica... però que el tornen a col·locar a primera línia mediàtica.

Més informació
 

Comentaris