Reacció furibunda contra Fran Rivera pel seu comentari masclista

Fran Rivera torna a estar en el centre de la polèmica. El torero l'ha fet grossa en opinar sobre el tràgic suïcidi d'una dona, que es va treure la vida després que la seva exparella filtrés un vídeo sexual gravat cinc anys enrere. Les paraules que deixava caure ahir a 'Espejo Públic' li ha generat un munt de crítiques negatives... i és que va assegurar que els homes no són capaços de tenir un vídeo així i no ensenyar-lo. Un greu comentari masclista que l'ha convertit en diana a la xarxa.

Davant del revolt que s'ha creat, ha decidit publicar el vídeo complet de la seva intervenció per denunciar que s'han tret les seves paraules de context: "Veure la realitat és millor que veure la manipulació". 

 

És cert que el seu objectiu era defensar la dona, però això no treu que la seva opinió sigui del tot masclista. Els teleespectadors es van bolcar en massa a carregar durament contra ell, però també els famosos han aprofitat per lamentar que pronunciés unes paraules així en directe.

Entre ells, destaca la portaveu d'Unides Podem Irene Montero: "Ha hagut de venir Fran Rivera perquè ho entenguem. Que siguem pudoroses i anem amb compte amb el que fem perquè un home no pot veure un vídeo ‘així’ i no ensenyar-lo. No és una innocent estupidesa, és el discurs que culpa les dones per amagar el masclisme"

 

Però també rostres televisius han aprofitat el seu espai per criticar-lo. Andreu Buenafuente n'és un exemple, que ha carregat contra Rivera durant el monòleg a 'Late Motiv': "Aquestes coses les dius quan tens totes les llums en el vestit de llums".

Entre els actors també n'hi ha hagut molts que han volgut denunciar-ho. Carlos Bardem, per exemple, ha assegurat que Fran Rivera és la demostració que ser un machote és molt diferent a ser un home.

Els actors Daniel Guzmán i Sara Sálamo també s'hi han sumat, igual que Anabel Alonso. L'objectiu? Deixar clar que no tots els homes són així, afortunadament.

Més informació
 

Comentaris