Fran Rivera defensa el seu germà: "No és infidel! Quin escàndol"

Cayetano Rivera és l'home del dia. La revista 'Semana' ha complert amb l'amenaça i ha publicat les famoses fotos que demostrarien la presumpta infidelitat del torero. A les imatges se'l veu a Londres en companyia d'una misteriosa noia, qui asseguren que és una amiga de fa molts anys. Se'l veu abraçant-la i protagonitzen escenes còmplices durant un passeig, però no es veu cap petó ni gest romàntic. 

Els col·laboradors de 'Sálvame' fa quinze dies que parlen sobre aquest tema i que afirmen que Cayetano té una amant -presumptament la noia d'aquestes fotos-. Són suficientment clares aquestes fotos com per donar-ho per fet? El germà del protagonista no ho creu, tal com ha evidenciat durant unes declaracions molt contundents que ha concedit a 'Espejo Público'. 

Fran Rivera critica la publicació de les fotografies   Antena 3

Fran Rivera critica la publicació de les fotografies del seu germà /   Antena 3

Fran Rivera ha denunciat la publicació de les fotografies: "És un escàndol. D'un rumor es fa notícia. És una amiga, l'agafes per la cintura i has d'aguantar que et diguin infidel, deslleial i traïdor. Les barbaritats que s'han dit del meu germà aquests dies... Per què? Per aquestes fotos? Les fotos no diuen res, diuen els comentaris que s'han dit".

 

El seu germà va emetre un comunicat en el qual anunciava que prendria accions legals contra el programa. Com es troba ara que s'han pogut veure les famoses fotos? "Cayetano està molt dolgut i indignat. Prendrà accions legals perquè no entén res del que està passant. És una amiga. Si ha de donar alguna explicació, és a la seva dona, a Eva, a qui entenc que se l'ha donat encara que no hagi passat res. No hi ha res de res. S'ha generat una mentida. D'unes fotos innocents passejant per Londres hi ha una notícia per generar promoció del programa. S'han emès una barbaritat d'insults i insinuacions".

Fran Rivera parla de la presumpta infidelitat del seu germà  Antena 3

Fran Rivera parla de la presumpta infidelitat del seu germà /  Antena 3

"És una barbaritat. La nostra indefensió és brutal, una pena", deixava caure visiblement enfadat. Una situació complicada que col·loca tots els flaixos en la parella. 

Més informació
 

Comentaris