FOTOS | Sergio Ramos i Pilar Rubio ja són matrimoni

Sergio Ramos i Pilar Rubio ja són matrimoni. La parella s'ha casat aquest dissabte 15 de juny a la catedral de Sevilla. Una cerimònia d'allò més especial en la qual els seus dos fills grans, Sergio Jr. i Marco, han estat els encarregats de lliurar les aliances als seus pares. Acompanyats per amics i familiars, la parella ha segellat un amor que va començar l'any 2012.

Tot i que ja s'havien vist anys enrere, l'espurna va saltar quan la Selecció Espanyola va aterrar a Madrid després d'haver guanyat l'Eurocopa davant d'Itàlia. Pilar era l'encarregada de presentar la gala en la qual es trobaven tots els jugadors, una ocasió perfecta per a conèixer-se millor. Així van passar els anys i la parella va formar una família nombrosa amb l'arribada de Sergio Jr., Marco i Alejandro. 

 
Sergio Ramon i Pilar Rubio s'han casat a la catedral de Sevilla

Sergio Ramon i Pilar Rubio s'han casat a la catedral de Sevilla

Després de fer els seus vots, la parella ha sortit de la catedral com a matrimoni. Tremendament emocionats, tots dos han saludat a les desenes de ciutadans i curiosos que s'amuntegaven a les portes de la catedral. Una celebració religiosa que només ha estat l'inici del que els espera a la finca La Alegría, una gran festa on de ben segur no faltarà la música i la diversió.

 

Comentaris