Fonsi Nieto denuncia Lucía Pariente per portar el seu fill a 'Supervivientes'

Alba i Fonsi havien pactat que, tot i que ella ha estat concursant del programa "Supervivientes", el fill que tenen en comú no hi aniria mai

 

L'expilot de motociclisme Fonsi Nieto ha denunciat Lucía Pariente, la mare de la seva exdona Alba Carrillo, segons ha anunciat la periodista Beatriz Cortázar a 'El programa del verano' de Telecinco. Alba i Fonsi havien pactat que, tot i que ella ha estat concursant del programa "Supervivientes", el fill que tenen en comú no hi aniria mai. Però aquest dijous, quan tenia lloc la final del progama -on Alba va quedar segona-, l'exdona de Fonsi es va retrobar amb el seu fill a Telecinco. Va ser Lucía Pariente qui va portar el nen a la cadena de televisió. Tot i que no va sortir cap imatge de l'infant, a Fonsi no li va agradar, ja que ell havia rebutjat el fet que el nen anés a Telecinco, i va pactar que esperaria a la seva mare a casa.

 

 

Fes clic aquí per veure el moment en què Alba Carillo sap que podrà veure al seu fill, i també les seves paraules quan ja l'ha vist.

 

Comentaris