Fofito, dels pallassos de la tele: "Franco va treure Espanya de la ruïna"

Los payasos de la tele van gaudir d'un èxit increïble durant els anys 70 i 80, quan van començar a triomfar a televisió. La fama els va ajudar a viure en un món ple de nens i grans que cantaven a l'uníson les seves cançons. Però no només això, sinó que també responien a ple pulmó el mític "¿Cómo estan ustedes?".

Fofito torna avui a primer plana informativa gràcies a una entrevista que ha concedit a 'El Mundo' que no ha deixat indiferent, ja que ha confessat que no ha viscut una vida fàcil. Revela que la mort de Miliki va afectar-lo moltíssim: "Em va donar per fer el ximple amb la beguda. Gràcies a Déu vaig tenir gent que em va treure d'allà. Ara no em deixen prendre ni vinagre de vi. He de posar-li llimona a l'amanida. No em deixen anunciar tabac ni preservatius". Un alcoholisme que va ajuntar-se amb una depressió molt forta que el va enfonsar. Ara ja està jubilat, però col·labora en un petit circ de Madrid. 

Una vida marcada per la depressió i l'afició a la beguda que queda en un segon pla quan comença a parlar de política. I és que ha pronunciat un parell de cites molt contundents. Primer de tot carrega contra els polítics: "Els pallassos som apolítics, però no ximples. Ja voldrien els nostres polítics ser molt pallassos. Encara que és veritat que el Congrés és un circ, els lleons estan fora i els pallassos dins".

Fofito   Facebook

Fofito / Facebook

Està en contra de callar-se les coses i de no poder fer acudits sobre temes espinosos: "Crec que es poden fer acudits de qualsevol cosa, però a mi m'és igual perquè el meu humor està lliure de pecat".

 

 

 

I d'aquí a parlar sobre Franco, a qui no critica precisament: "Sobre l'exhumació... Als morts se'ls ha de respectar. Franco va treure Espanya de la ruïna. Ens va donar sandàlies, després sabatilles, després una vespa i després un 600". 

Una bona sintonia amb el dictador que sembla que era recíproca amb el pare del pallasso: "Una vegada li van explicar que hi havia hagut un incident a TVE i el primer que va preguntar era si li havia passat alguna cosa a Fofó". Unes declaracions que l'han col·locat en el centre de la diana mediàtica. 

Més informació
 

Comentaris