La filla de la Infanta Elena, d'un xicot torero a sortir amb Jorge Bárcenas

La relació de Victoria Federica i el torero Gonzalo Caballero mai no s'ha arribat a confirmar, però les imatges de la parella eren constants. Els han vist de festa, a la plaça de toros, caminant pel carrer... Últimament, però, s'estava rumorejant amb un distanciament que podria haver generat en la ruptura definitiva.

Així ho assegura 'Socialité', que ha parlat amb un testimoni que treu a la llum una nova relació de la filla de la infanta Elena. D'un torero a un DJ de moda... de cognom Bárcenas. No està confirmat que sigui familiar proper a l'extresorer del PP, tot i que 'Informalia' ho dona per fet.

El DJ Jorge Bárcenas  Telecinco

El DJ Jorge Bárcenas, nova parella de Victoria Federica? / Telecinco

El que sí que sabem és que aquesta font de Telecinco hauria vist Victoria Federica abandonar una festa de la mà del jove DJ i que "haurien dormit junts". Aquesta informació confirmaria que ha tallat la relació amb el torero o bé que manté dues relacions alhora, tal com deixen caure: "Pot ser també que mantingui una relació paral·lela amb aquest noi".

Victoria Federica, amb nou xicot?  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Afirmen que s'haurien conegut aquest estiu, durant una sessió del festival Starlite en la qual el jove hauria treballat com a DJ. Aquest cap de setmana s'han deixat veure públicament un altre cop durant l'aniversari de la influencer María Pombo, una trobada que ha tret a la llum aquesta presumpta relació especial.

 
Victoria Federica i Gonzalo Caballero  Europa Press (1)

Victoria Federica i Gonzalo Caballero / Europa Press

De moment la filla de la infanta Elena no s'ha pronunciat al respecte, com tampoc ho ha fet el DJ. S'arribarà a confirmar? O segueix amb el torero? De ben segur que els programes del cor ho investiguen. 

Més informació
 

Comentaris