Ferreras: "L'extrema dreta s'aprofita de la pandèmia per propagar mentides"

Antonio García Ferreras s'ha quedat a gust aquest dimecres amb una dura crítica a l'extrema dreta. Ho ha fet a 'Al Rojo Vivo', durant la intervenció d'un membre de l'equip de Newtral. L'empresa està a ple rendiment durant aquests dies, ja que la xarxa s'està omplint de fake news que intenten desmuntar. El presentador va acusar directament VOX d'inventar-se aquestes notícies: "Analitzant i desmuntant les boles de la ultradreta i el que no és ultradreta. Boles, mentides, fakes... Tot aprofitant la pandèmia, el desconcert i el dolor social per manipular i mentir". 

"L'equip de Newtral no descansa, una cosa que no li agrada a la ultradreta", continuava Ferrreras. I afegia: "Hi ha uns altres dos polítics que tornen a ser víctimes, de nou, de les boles que fan mentre s'aprofiten de la pandèmia. Ens referim a Pablo Iglesias i Manuela Carmena, que són víctimes d'això".

 

"La infodèmia és un altre dels mals de la pandèmia, d'aquest combat. Aquest país necessita decència. Hi ha femers que es dediquen a les mentides, a la ultradreta són habituals. Gràcies a l'equip de Newtral, el comando davant del merder de les mentides", ha conclòs d'una manera contundent.

Més informació
 

Comentaris