Fernando Tejero, relacionat amb un exconcursant de ‘GH’

Nova parella sorpresa a la vista. Adjudiquen un nou amor a Fernando Tejero, l'actor que interpreta Fermín a 'La que se avecina'. Sempre havia estat molt reservat pel que fa a la seva vida privada, encara que el 2015 va decidir fer un cop sobre la taula i va sortir de l'armari públicament. La conversa va deixar tothom bocabadat, així com la dura afirmació que va fer: "He sentit el dit acusador de la societat en estar amb un noi jove". 

Les dues parelles que se li han conegut tenien menys anys que ell, una característica que tornaria a tenir la seva nova conquesta. 

Portada revista 'Cuore'

Portada revista 'Cuore'

La revista 'Cuore' diu que l’ha enxampat a la platja en molt bona companyia, una cara coneguda per l'audiència de Telecinco. I és que en aquesta ocasió, afirmen que Fernando Tejero hauria anat a la platja amb l’exconcursant de ‘Gran Hermano’.

Parlem de Pol Badía, un lluitador professional que va donar-se a conèixer televisivament parlant en el reality. A dins de la casa va mantenir una relació amb una companya, encara que ha estat la seva última relació la que més ha cridat l'atenció... I és que tothom es va sorprendre en veure'l confirmant que estava sortint amb el Maestro Joao, 30 anys més gran que ell.

 

La parella va passejar-se per diferents platós exhibint el seu amor, encara que poc els hi va durar... Ara, Pol hauria venut unes fotos als paparazzi per fer veure que té una relació amb Tejero. El que se sap, de moment, és que l’actor ha emès un comunicat amb el qual nega taxativament que aquesta informació sigui certa, tot assegurant que és absolutament fals que mantingui una relació amb el jove.

 

 

 

Fernando Tejero  Europa Press

Fernando Tejero / Europa Press

Els hi durarà l'amor? Negaran l'evidència o es decidiran a parlar-ne?

 

Comentaris