Felip i Letícia, desapareguts: algunes informacions els situen fora d'Espanya

Els reis Felip i Letícia tenen el costum de marxar de vacances privades les últimes setmanes d'agost, període que aprofiten per descansar en un lloc secret sense la presència de fotògrafs. Normalment escullen zones del Mediterrani, però no sempre ha estat així. Són molts aquells que els critiquen per fer aquest tipus d'escapades, ja que consideren que no haurien de fer-ho i menys pagant-les amb diners públics.  

Enguany tenien encara més pressió, ja que serien objecte de moltíssimes crítiques si marxessin de vacances tenint en compte la situació del coronavirus. Van estar tot el mes de juliol de ruta per diferents ciutats espanyoles per fomentar el turisme nacional, en cas de marxar ara fora... quin exemple donarien?

Semblava clar que no marxarien, però l'única cosa certa és que fa deu dies que no se sap res d'ells. Cap imatge ni comunicat oficial, sobre paper no se sap on paren. Algunes informacions els situen a La Zarzuela, descansant i traient partit de la casa. Ara bé, no hi ha res confirmat. Qui diu que no han agafat un avió i estan de vacances en algun hotel llunyà? Podria ser que haguessin marxat d'incògnit per evitar-se comentaris negatius, el que molts mitjans sospiten, encara que haurien d'haver pensat en el terratrèmol mediàtic que hi hauria si els enxampessin. 

Els reis, amb les filles a Mallorca   Casa Reial

Els reis, amb les filles a Mallorca  /  Casa Reial

 

I és que cal recordar que la Casa Reial travessa un dels seus pitjors moments, especialment des de la marxa del rei Joan Carles als Emirats Àrabs. El destí actual del matrimoni reial és una incògnita i encara no hi ha data pel primer acte oficial de la temporada. Les especulacions han començat i els detractors aprofiten per afilar la punta del llapis. 

Més informació
 

Comentaris