Fani i Christofer suspenen la boda només cinc dies abans

Era una de les bodes més esperades d'aquest estiu, la de Christofer i Fani de 'La isla de las tentaciones'. Van tallar durant el reality després que ella li fos infidel amb un company, però en tornar a Espanya van decidir reconciliar-se. Després d'uns mesos, van comprometre's per sorpresa de tots i van anunciar que es casarien aquest 28 d'agost.

Aquestes últimes setmanes els hem vist a Eivissa, un viatge molt romàntic del qual han publicat un munt de fotografies tendres. Han tornat aquest cap de setmana, moment que han escollit per anunciar una notícia bomba: han decidit, contra tot pronòstic, suspendre la boda.

Només quedaven cinc dies per a l'enllaç quan vèiem Estefanía en el plató de 'Viva la vida' donant la notícia. Com és que han pres aquesta decisió? Les especulacions començaven ràpidament. L'aposta que feia més gent era que havien tallat, però res més lluny de la realitat.

 

 

Fani ha explicat que ha estat el coronavirus el que els ha acabat de fer enrere. Veuen que els rebrots continuen amb molta força i no volen posar en risc els convidats, per la qual cosa han posposat la cerimònia: "No podria haver estat una boda maca, perquè no ens podríem haver apropat massa als convidats. Les fotos, la distància... Preferim esperar a veure com evoluciona la pandèmia, perquè ens fa por la nostra salut i la dels convidats". 

 

Que ho hagin comunicat només cinc dies abans fa sospitar que podria haver-hi algun altre motiu darrere, però de moment és aquesta la informació que han facilitat: caldrà esperar per veure'ls passar per l'altar.  

Més informació
 

Comentaris