Fani se sotmet a un tractament per quedar-se embarassada

Fani Carbajo i Christofer han anunciat aquest cap de setmana que han decidit posposar la boda fins que la crisi del coronavirus hagi passat. No volen posar en risc la salut dels seus convidats, per la qual cosa creuen que esperar és el millor que poden fer. Malgrat això, sembla que els seus intents per tenir un fill no cessen. Des que la parella comencés a concursar a 'La casa fuerte' a principis d'estiu, que afirmen amb contundència que estan intentant ampliar la família. 

Ha quedat enrere la sonada ruptura de l'any passat, quan Fani va ser infidel a Christofer en directe per televisió. S'han perdonat i volen formalitzar les coses, amb boda i bebè inclosos.

Sembla que li està costant quedar-se embarassada, per la qual cosa Fani ha demanat ajuda a les seves seguidores: "He anat a la farmàcia i he demanat aquestes pastilles multivitamíniques que, en teoria, ajuden en la cerca del bebè. Les heu provat? Us han funcionat?".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si te quiero más reviento 💘💘

Una publicación compartida de Fani❤ (@fanicarbaj) el

 

Fani ha decidit posar-se en tractament per facilitar la concepció: "Hem estat a Eivissa i allà també ho hem intentat, però com que de moment no ho estic... Fins ara no m'havia pres res, a veure si aquestes pastilles funcionen".

 

Els seus seguidors estan encantats amb la notícia, així com que ja hagin revelat quins noms els hi agraden: Valentina i Mario. Caldrà veure què arriba abans, si la boda o el bebè. 

Més informació
 

Comentaris