Falete, acusat de violar un menor d'edat

Falete travessa un moment molt complicat. Un jove marroquí de 19 anys ha presentat una denúncia contra ell, en la qual assegura que l'ha violat i assetjat sexualment. Però no només això, sinó que arriba a assegurar que li hauria donat 185 € després d'haver mantingut relacions sexuals i que li demanava vídeos sexuals per Whatsapp a canvi de diners. 

Els fets haurien succeït presumptament l'any 2016, tal com explica 'El Español', quan el noi només tenia 15 anys, durant un viatge al Marroc que va fer el cantant i el seu relacions públiques, a qui també ha denunciat per "assetjar-lo, violar-lo i enganyar-lo". 

Falete  Telecinco

Falete /  Telecinco

El representant de Falete ha negat taxativament a 'El Mundo' que aquestes acusacions siguin certes: "Posaria les mans al foc, aquestes són badomies i calumnies. Em nego absolutament a creure el que es diu. Falete mai no ficaria la pota en aquest sentit. Està centrat en la seva feina. Pas que fa, pas que ens comunica perquè sap com és aquesta professió".

 

"Ni he trucat a Falete al Marroc ni sé qui són aquestes persones, en referència al seu relacions públiques, i conec pràcticament tots els amics de Falete. Parla de qualsevol és molt fàcil i sempre pot aparèixer algú que posi la mà i digui qualsevol cosa. Si no fos algú conegut, no dirien res", prossegueix. "Quan parli amb ell anirem als advocats i fins al final amb aquest tema", assegura.

Falete  Canal Sur

 Canal Sur

Falete, mentrestant, segueix en silenci. Es troba de promoció, de fet, abans dels concerts que oferirà la setmana vinent a Sevilla en el marc d'un esdeveniment solidari. Parlarà d'aquesta denúncia públicament? Què hi ha de debò?

 

Comentaris