Et descobrim el nou exercici favorit de Khloé Kardashian

 

 

La celebriti Khloé Kardashian ha explicat quin és ara per ara el seu exercici favorit per estar en forma. L'empresària que ha posat en el seu centre de vida l'exercici i la vida sana, va protagonitzar un reality show per perdre pes. Per mantenir-se dins del seu pes ideal, Kardashian basa el seu entrenament amb els anomenats battle ropes, unes cordes de gran longitud i pes que tenen la capacitat d'ajudar a millorar la força i que es fan servir per a esports d'alta intensitat, com el CrossFit.

  

 

  

 

Aquestes cordes ajuden a treballar molts músculs alhora i accelera el cor i és una manera senzilla d'incorporar exercicis de cardio i força en el mateix entrenament i permeten exercicis de baix impacte articular. Segons ha explicat a la seva web, la manera més efectiva de fer servir aquest element és imitant el moviment d'una ona amb una corda a cada mà.

  

 

  

 

  

 

A més, Khloé, germana petita de Kim Kardashian, comparteix a través de les xarxes, especialment a Instragram, on compta amb 68,4?mm seguidors, les seves rutines d'entrenament.

 

 

 

 

Comentaris