Insults als CDR durant ‘Espejo Público’: “Són fills de p…”

A 'Espejo Público' estan fent l'agost gràcies als aldarulls que s'estan produint a Barcelona des de la publicació de la sentència del procès. El programa d'Antena 3 està analitzant cada imatge i cada reacció política, el que els dona ales a parlar-ne hores i hores.

Durant l'última emissió, de fet, han estat una bona estona comentant un tuit de Mireia Boya en el qual defensava els joves CDR: "Sabeu perfectament que aquests joves als carrers no són grups violents, són els vostres fills, filles, nets, nebots, que han perdut la por i es defensen de la violència policial. Són allà demanant un futur digne. Parleu-hi i veureu".

Un dels col·laboradors de la taula del programa era Chema Crepo, director general de 'Público'. La seva opinió ha estat la més contundent: "Em sembla impresentable que digui això perquè si algú veu que un fill seu està fent un dany que pot arribar a ser irreparable, que està fent destrosses, que pot estar implicat amb la policia... Doncs hauria de desautoritzar-lo".

Chema Crespo comenta el tuit de Mirea Boya  Antena 3

Chema Crespo comenta el tuit de Mirea Boya / Antena 3

 

Ara bé, la part de la seva declaració que més ha encès la xarxa venia després: "Té raó en què fills d'algú sí que són. I jo diria alguna cosa més. Jo diria que són bastant fills de p...".

Un insult molt greu que ràpidament ha rebut una crítica rere una altra a Twitter, que l'ha deixat completament verd per dir això en un programa en directe i quedar-se com si res. El programa va continuar sense que ningú no el fes demanar perdó ni rectificar, el que va enfadar molt la mateixa Mireia Boya: "El nivell és aquest".

Molts van col·locar Griso en el centre de la diana i és que consideren que ella és culpable de "posar benzina" entre els seus col·laboradors, que no tenen fre. 

Més informació
 

Comentaris