Espectacular discussió en directe entre Makoke i Matamoros que acaba amb crits

Després d'haver confessat que se sentia molt molesta amb el programa per les informacions de la setmana passada en les quals s'assegurava que tenia nou amor, Makoke ha acabat accedint a assistir al plató de ‘Viva la vida’. Makoke estava parlant sobre les especulacions d'aquesta setmana que asseguraven que Anita Matamoros i ella havien vetat a Marta López Álamo, i en aquell moment Kiko Matamoros ha entrat per telèfon. El col·laborador, malgrat estar ingressat en un hospital madrileny per una pancreatitis aguda, ha despenjat el telèfon i ha entrat en directe per a desmentir les paraules de la seva exdona.

Kiko, visiblement enfadat, li ha tirat en cara a la mare de la seva filla no estar explicant la veritat: “Ja em trobava millor però després d'escoltar a aquesta senyora m'he posat groc (…) Vull que quedi clar que estic al·lucinant amb l'actitud i el cinisme que està demostrant aquesta senyora aquí. El conflicte amb la meva filla el treu aquí ella en les escales de les emocions de ‘Viva la vida’ (…) Respecte a si la meva filla s'ha preocupat pel meu estat de salut a mi no m'ha trucat però a Marta sí que l'havia trucat (…) A la meva filla l'estimo moltíssim, però hi ha coses que em semblen absolutament nocives en la seva educació (…) Que la seva mare accepti una conducta així públicament demostra que el que li està donant a la meva filla és molt mala educació, no pots anar per la vida humiliant a la gent i creient-te més que ningú tancant la porta dels negocis a ningú, el que em preocupa fonamentalment és l'educació de la meva filla”.

Makoke només podia quedar-se asseguda a la seva cadira, i més en sentir que Kiko parlava de la filla que tots dos tenen en comú en aquests termes. La model esclatava i li cridava que era un mentider. Toñi Moreno li demanava a la col·laboradora calma i Kiko continuava amb la seva explicació: “Val la pena estar així amb la meva filla Ana perquè es tracta d'un problema d'educació, perquè he de fer-li entendre que a la vida no es pot actuar com un tirà”.

Fes clic aquí per veure el vídeo del moment en què es produeix la forta discussió.

 
 

Comentaris