El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Espectacle vergonyós a ‘Sálvame’: Karina abandona el plató entre llàgrimes
  • CA

A ‘Sábado Deluxe‘ s’ha viscut una nova entrevista vergonyosa. Telecinco ha convidat Karina per parlar sobre la seva relació amb Juan Miguel, un dels finalistes de ‘Gran Hermano Dúo’. Les acusacions que li han fet a la cantant han acabat amb la seva paciència, el que ha precipitat el final de l’entrevista: “Vull marxar a casa“, deia entre llàgrimes.

 

Però què ha passat? Tot va començar amb dos enfrontaments de Karina amb Lydia Lozano i Sergi Ferrer. Els col·laboradors van atacar-la durament, i és que asseguraven que havia deixat titulars molt forts contra Juan Miguel durant l’entrevista prèvia i que durant l’entrevista s’havia fet enrere: “Tens la cara molt dura, tires allà tota l’artilleria i ara vens de Santa”.

 

Karina marxa del plató de 'Sábado Deluxe' enfadada
Karina marxa del plató de ‘Sábado Deluxe’ enfadada | Telecinco

 

Aquesta actitud no va agradar els col·laboradors, que van titllar-la de falsa contundentment: “Qui estava asseguda darrere meu defensant a Juan Miguel? Tu. I quan va acabar vas fer un reportatge sortint d’un centre de dones maltractades. Has fet servir una denúncia falsa contra Juan Miguel quan ha sortit del concurs, així que no em diguis que no vols parlar d’ell”, l’atacava Lozano. 

 

 

Davant d’aquesta humiliació pública, Karina va esclatar: “Com se m’acusa de coses que no són veritat, marxo i que el programa no em pagui, no he vingut”. Després de dir-ho dues vegades més, va complir l’amenaça i va marxar de plató: “No em podeu atacar així. No vull seguir així, vull marxar a casa”, deia entre llàgrimes.

 

Karina marxa enfadada del plató de 'Sábado Deluxe'
 | Telecinco

 

Completament destrossada, ningú no va poder fer res per evitar que marxés. Un nou espectacle que deixa en evidència les entrevistes del Deluxe. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa