L'esgarrifosa confessió de Terelu: "Deia que m'esperaria a les portes de Telecinco per a violar-me"

Irene Rosales, dona de Kiko Rivera, ha relatat al programa 'Viva la vida' les dures amenaces que tant ella com la seva parella han rebut per part d'un anònim que s'ha posat en contacte amb ells. Després d'escoltar les seves paraules, Terelu Campos ha aprofitat per a relatar el que a ella li va passar fa uns anys i les seves paraules han esgarrifat als seus companys.

Mai abans ho havia explicat i confessa que tot va començar amb uns missatges de text i va continuar a través de trucades telefòniques durant anys. Va rebre amenaces a través de missatges escrits des de dues cabines telefòniques de Madrid i ho va posar en coneixement de la Policia: “Em deia que m'esperaria a les portes de Telecinco per a violar-me, que li era igual que el fiquessin a la presó perquè li valdria la pena”.

Van estar mesos darrere d'aquesta persona i no van aconseguir detenir-ho i la cosa va anar in crescendo: “Em va dir que un dia no m'havia passat res perquè anava amb la meva filla”, ha relatat. Encara quedava per escoltar l'esgarrifós desenllaç: “Em recomanaven que no agafés el telèfon però un dia el vaig agafar i li vaig dir ‘et sorprendria saber que sé qui ets”.

 
 

Comentaris