Primera foto de Laura Escanes i Risto amb la filla

Laura Escanes i Risto Mejide van donar la benvinguda a la seva primera filla en comú el passat dimecres, una nena a qui han anomenat Roma. Així ho confirmaven de matinada, amb dues imatges als seus respectius Instagrams: "Ja ets aquí! Roma, 02/10/19, 23:52 h, 3,55 kg”.

Risto, l'endemà, publicava un parell de vídeos en els quals agraïa tots els missatges de felicitació i estima que estaven rebent: "Només passar un minut per aquí per donar-vos les gràcies per l'estima que ens esteu enviant, pels Whatsapps i missatges. Ens esteu desbordant. Moltíssimes gràcies. La mare i la filla estan perfectament i estem molt feliços, com us podeu imaginar".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya estás aquí 🖤

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Durant tot l'embaràs han estat envoltats d'una expectació mediàtica immensa, amb la qual cosa sembla lògic que els seus seguidors estiguin desitjosos de veure per primer cop a la petita. Doncs bé, el dia ha arribat. Dos dies després del seu naixement, el matrimoni ha decidit publicar la primera foto de família des de l'hospital.

"I la nostra vida canvia per sempre. Benvinguda, petita Roma. T'estimem", escrivia la jove influencer en una fotografia ben tendra, amb Risto fent-li un petó al front mentre aquesta té en braços la nena.

 

 

L'ha acompanyat d'un missatge d'agraïment a l'hospital de Barcelona i també a tots aquells que els han felicitat: "Gràcies per tots els missatges d'estima que estem rebent. Estem desconnectats dedicant-nos a un angelet i coneixent-nos a poc a poc. Gràcies a tot el personal de l'hospital de Barcelona per la seva professionalitat, atenció i estima. En especial a la doctora Bonino i a Àngels Ribó pel regal més meravellós de la meva vida. Benvinguda, Roma". 

Més informació
 

Comentaris