El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Escàndol a la casa reial: cacen un net de la reina d’Anglaterra conduint amb només 11 anys
  • CA

Els membres de la casa reial anglesa tenen obsessió per conduir. Els fotògrafs van caçar el duc d’Edimburg al volant amb 98 anys, el que molts van criticar… i que va acabar amb un accident. L’escàndol va provocar que renunciés públicament a tenir cotxe, encara que alguns mitjans asseguren que el segueixen veient conduir dins dels terrenys del castell de Windsor. Ara bé, avui es parla d’un dels nets de la reina d’Anglaterra, el fill del príncep Eduard.

 

 

James Mountbatten-Windsor, d’11 anys, és el net més petit d’Isabel. Té el títol de vescomte de Severn, encara que tothom el coneix perquè van publicar una fotografia seva a finals de l’any passat mentre conduïa pels jardins de Windsor. Molts es van escandalitzar, ja que el menor encara està molt lluny de l’edat permesa per tenir el permís de conducció. Això sí, els pares no van castigar-lo… i és que anaven al lloc del copilot per ajudar-lo.

 

James, el net més petit de la reina d'Anglaterra
James, el net més petit de la reina d’Anglaterra | Royalty Wiki

 

Si llavors se’ls va criticar moltíssim per aquesta infracció inconscient, no s’ho van prendre gaire a pit. Per què? En sortir a la llum avui mateix unes noves fotografies del petit tornant a conduir pel mateix lloc. A les sorprenents imatges del ‘Daily Mail‘ se’l veu perfectament al volant del Land Rover familiar, amb la seva mare asseguda al costat. 

 

 

La casa reial britànica torna a excusar-se, tot assegurant que no estan cometent cap infracció de trànsit, ja que està conduint per dins d’una propietat privada. Però això justifica que el deixin? Els hi és igual el perill que comporta? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa