El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Escandalosa neteja d’imatge de Froilán a Telecinco: “Fuig dels conflictes, és responsable i té nòvies pobres”
  • CA

La imatge de Froilán mai no ha estat bona. La fama de trapella, gamberro, maleducat i mal estudiant el persegueix des de ben petit. Sempre l’han qualificat de l’ovella negra entre els néts dels reis Joan Carles i Sofia… Una fama que va empitjorar encara més quan van filtrar-se unes fotografies seves amb la bandera d’Espanya durant la manifestació ultra de Colón. L’han relacionat amb VOX, el que el col·loca en una altra situació controvertida. Ara bé, això no impedeix que encara li quedin defensors.

 

Froilán, amb el seu grup d'amics
Froilán, amb el seu grup d’amics | Telecinco

 

És el cas del periodista Javier Negre, que ha acudit a ‘Sálvame’ aquest dijous per intentar ‘netejar’ la imatge del fill de la infanta Elena. La tasca és complicada, això és innegable. Com ho ha fet? Doncs mitjançant un discurs amb el qual ha pretès convèncer que Froilán ha canviat… a millor.

 

“Ara fuig de conflictes“. Així resumeix la nova vida del jove Borbó, que assegura que està centrat en els estudis: “És molt treballador i molt més responsable que fa uns anys, estudia molt”. I d’aquí, a parlar de la seva vida sentimental. I és que se li va conèixer una xicota que el va acompanyar, fins i tot, a les vacances familiars a Mallorca. Després d’un any i mig junts, l’hereva d’El Pozo i ell haurien tallat per culpa de la immensa expectació mediàtica que els generava.

 

El periodista Javier Negre, convidat a 'Sálvame'
El periodista Javier Negre, convidat a ‘Sálvame’. Fes-hi clic per veure el vídeo | Telecinco

 

Des de llavors s’ha perseguit molt a Froilán, tot cercant una foto d’ell amb una nova noia. De moment, però, no ha arribat. I això, segons Negre, és perquè està canviant: “Fuig de dones conflictives i polèmiques“. El pitjor de tot? El següent comentari classista: “Ha estat amb tot tipus de noies, fins i tot pobres. Surt amb noies de barris humils de Madrid. Ha estat amb una noia de Leganés”. Què considerat….

 

 

Què hi ha darrere d’aquesta ferma defensa? Per què hi ha un interès creixent en intentar millorar la imatge que projecta?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa