El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Esbroncada entre María Jesús Ruiz i el seu ex: “Hi ha hagut crits, tensió i forcejament”
  • CA

María Jesús Ruiz és en boca de tots des que es convertís en la flamant guanyadora de ‘Gran Hermano Dúo‘. Durant tot el concurs va parlar meravelles del seu ex, Gil Silgado, qui considera que és l’home de la seva vida. La parella va tenir una filla fa quatre anys, qui es va quedar amb el pare mentre ella participava en el reality. Doncs bé, sembla que no ha estat gens còmode la retrobada familiar.

 

Després de tres mesos tancada a la casa de Guadalix, va quedar amb Gil i la filla per tal de recuperar la custòdia. El problema va arribar amb l’actitud d’ell, ja que no estava disposat a tornar-li: “Va haver-hi una gran esbroncada. Un moment de tensió, forcejament i fins i tot crits a l’hotel en el qual van quedar”, ha explicat Luis Rollán a ‘Cazamariposas’.

 

María Jesús Ruiz i Gil Salgado | Europa Press

 

Gil Silgado va concedir unes declaracions posteriorment per aclarir què havia passat: “No m’esperava que vingués amb l’ànim d’enganyar-me i de voler treure’m la meva filla. Li vaig demanar que no vingués amb la seva mare, perquè nosaltres podríem haver arribat a un acord. M’han arrancat un tros de felicitat i s’han emportat la meitat del meu cor. M’han tret la meva filla a la força“.

 

El pitjor de tot, és que s’estaria plantejant demandar-la. Primer, pel tema de la filla, però també perquè li torni tots els diners que s’ha gastat en missatges per ajudar-la a guanyar el concurs: “No és la justa guanyadora. Són vàries els milers de trucades que he gastat per poder decantar la balança a favor seu”. La xifra total que s’hauria gastat? Gairebé 80.000 €, segons el periodista. 

 

 | Europa Press

 

De moment és María Jesús Ruiz qui es queda amb la custòdia de la petita, el que l’empresari intentarà que canviï. Qui guanyarà en aquesta particular batalla judicial?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa