El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
És real la nova complicitat de Letícia i Sofia? Els seus gestos ‘ocults’ les delaten
  • CA

Tornem a la Catedral de Palma un any després del menyspreu de la reina Letícia a Sofia. El diumenge de Resurrecció d’enguany venia envoltat d’encara més expectació: com es comportarien? Haurien après la lliçó i farien veure que no havia passat res? Ja són amiguis o encara hi ha rancor? Quin paperot farien davant dels fotògrafs congregats?

 

La família reial era conscient de la repercussió que tindrien les imatges d’aquesta Setmana Santa, i és per això que han volgut donar la sensació de calma i complicitat. El rei Felip ha presidit la missa, acompanyat de la versió més amable de la seva dona, les filles i la reina Sofia. El rei Joan Carles ha estat el gran absent, encara que el que cridava l’atenció eren els gestos entre les dues Reines. 

 

La família reial posa davant la catedral de Palma
La família reial posa davant la catedral de Palma | Europa Press

 

Com dèiem, la tònica general va ser de bona sintonia. Se les va veure mantenint una conversa tranquil·la, somrient, amb gestos tendres amb Elionor i Sofia… Res a veure amb l’any anterior. De fet, vam arribar a veure la reina Sofia acariciant l’espatlla de Letícia, quelcom impensable fins ara.

 

Però què hi ha de real darrere d’aquestes -calculades- imatges? Realment s’han agafat tanta estima de sobte? O era simplement la imatge que volien i necessitaven donar? El que dona molta informació és la comunicació no verbal, que revela què hi ha darrere dels seus somriures.

 

 

Primer de tot, destaca com Letícia donava indicacions a la seva filla Sofia perquè es col·loqués al costat de l’àvia. Volien que estigués integrada dins de la foto família, així com durant la missa, quan Felip i Letícia van estar conversant amb ella una bona estona. Parlen cordialment, van caminant a prop… Tot sembla indicar que hi ha bona relació.

 

 

El que ha sobtat, per això, és que no hi ha hagut cap gest forçat. Tot ha estat bastant natural i, malgrat que no s’han assegut juntes, han intentat mostrar una relació cordial sense exagerar ni fer cap gest poc creïble. Alguns han destacat que no van mirar-se massa durant la cerimònia i que van evitar creuar mirades… Haurà estat tot, doncs, un paper?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa