Enxampen dues concursants de 'Supervivientes' fent trampes quan no fa ni una setmana que han començat

La primera gala de 'Supervivientes' amb Carlos Sobera ha deixat moments molt comentats. No fa ni una setmana de l'inici del reality i ja han començat les primeres discussions, els primers retrets, les primeres mostra d'estima i els primers nominats. 

 

Com era previsible, Isabel Pantoja ha adquirit molta repercussió durant aquests primers dies de convivència. Va cridar molt l'atenció veure-la fora de si contra Carlos Lozano, quan va criticar-li que no ajudés en les tasques de supervivència.

 

Part dels concursants de 'Supervivientes'
Part dels concursants de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Ara bé, el que més ha cridat l'atenció ha estat la primera prova de recompensa. Dividits per equips, un havia d'agafar una pilota d'una cistella i passar per sota d'una estructura de bambú abans de donar-li als companys. Tot un circuit que havien de completar per aconseguir més vots i poder, així, gaudir d'una font d'espaguetis amb mandonguilles. Els altres dos equips van enfonsar-se en veure com els guanyadors s'atipaven, sense saber que podrien menjar-se les sobres. 

 

Doncs bé, va ser aquí quan una parella de concursants va quedar en evidència... I és que les van enxampar fent trampes. Les càmeres van caçar Azúcar Moreno amagant-se espaguetis dins del banyador. La gana comença a fer mal als concursants, que noten com la panxa els hi demana més.

 

 

Azúcar Moreno a 'Supervivientes'
Azúcar Moreno a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Demà coneixerem el nom del primer expulsat de l'edició, per la qual cosa s'espera que faci una molt bona audiència. 

 

 

Comentaris