L'entrevista més punyent d'Enrique San Francisco: mort, pors i malalties

Pablo Motos ha tingut un convidat d'excepció durant aquest dilluns. 'El Hormiguero' ha comptat amb la presència de l'humorista Enrique San Francisco, que ha acudit per presentar el docu-reality sobre la seva vida.

La complicitat entre ambdós és més que evident, el que s'ha demostrat en un parell de moments clau. El primer? Quan Motos ha denunciat que se'l vegi tan malament físicament: "D'aspecte sembla que se t'han cagat a sobre dos cops i que t'han vomitat. És la meva forma de dir-te que estàs prim", deia. Una afirmació que el convidat va recriminar-li: "Penses que moriré de cop".

Enrique San Francisco a 'El hormiguero'  Antena 3

Enrique San Francisco a 'El Hormiguero' /  Antena 3

D'aquí, a deixar clar que és coneixedor d'alguns dels aspectes més íntims d'Enrique: "Què tal estàs del gra al cul?". El que feia esclatar a riure al convidat: "És l'última cosa que explico a la teva dona. Tot és de la vellesa, grans i pèls que no t'esperaves que sortissin en certs llocs".

 

S'ha parlat molt sobre els seus problemes econòmics, per la qual cosa el presentador s'ha interessat sobre la seva situació actual ara que ha gravat el programa: "T'han pagat pel docu-reality?". "Alguna cosa, menys del que deurien, però alguna cosa. Sí, me l'he gastat fa molt... Abans que s'emeti el programa. He generat milers d'euros al llarg de la meva vida, generalment tot el que entra ja ho tinc invertit. M'agrada viure al dia, però mai no saps quan vindrà l'hòstia".

Enrique San Francisco i Pablo Motos  'El Hormiguero'

'El Hormiguero'

Ara bé, el moment més dur va arribar posteriorment, amb una afirmació que va deixar tothom amb el cor encongit: "La veritat és que em fa molta por la mort dolorosa, això em fa molt de respecte. Sobretot pel dolor que pots provocar a la gent que està al teu voltant...". Es troba bé de salut? Ha assegurat que sí tot i estar visiblement més prim. Centrat en l'estrena del seu documental, caldrà veure què hi explica i si triomfa. 

Més informació
 

Comentaris