Enrique San Francisco revela per què l'han detingut

Enrique San Francisco ha estat un dels convidats estrella de 'Viva la vida', un actor que ha fet les delícies dels teleespectadors en deixar caure uns quants titulars. El més cridaner? Que el van detenir fa quatre mesos, el que deixava molt sorpresa Emma García

La seva presència tenia com a objectiu promocionar el seu nou projecte, en el qual es fica en la pell d'un crític gastronòmic que degustarà els plats d'un conegut xef andalús. Ara bé, el que més ha transcendit ha estat, com dèiem, la seva detenció. 

Com va anar la cosa? "Fa quatre mesos. Jo anava tranquil·lament amb una senyoreta, a qui algú va fer un comentari fora de lloc. Jo el vaig criticar, vaig rebre una bufetada, li vaig tornar... I bé, em va denunciar. Jo no em vaig presentar a comissaria, i és per això que la policia em va venir a buscar".

Enrique San Francisco   Telecinco

Enrique San Francisco /   Telecinco

 

Una visita als jutjats que no és la primera que realitza, segons ha explicat: "Sé que menges alguna cosa de Carretilla, t'adorms i fins a l'endemà. No és el primer cop que em detenen... Va haver-hi un temps, de fet, en el qual vaig estar en crida i cerca. Jo sortia de fer-me el DNI i en sortir vaig veure quatre agents que em van intentar ficar en un cotxe de policia, però jo no hi entrava perquè anava en cadira de rodes. "Però Enrique, una altra vegada?", em van dir en veure'm".

Un actor amb una filmografia molt llarga, d'igual manera que la seva fitxa policial, pel que sembla. 

Més informació
 

Comentaris