Filtren les condicions de Paloma Cuevas en el divorci amb Enrique Ponce

Enrique Ponce i Paloma Cuevas estan mantenint dues actituds completament diferents des que confirmessin el seu divorci. Es tractava d'una separació sorprenent que sabien que generaria molta expectació mediàtica, ja que fins ara sempre els havien considerat com un dels matrimonis més estables entre els famosos. La notícia va donar ales a la premsa rosa per especular. Hi havia una tercera persona? Poc després va filtrar-se que el torero tenia una nova relació, el que deixava amb la boca encara més oberta. Es tractava d'una estudiant de dret de 22 anys, Ana Soria, de 26 anys menys que ell. El que ningú no s'esperava era que omplissin Instagram de fotografies i missatges romàntics. No s'han amagat en cap moment, el que ha fet les delícies de les revistes del cor.

Només unes hores després que es parlés d'una presumpta discussió de la nova parella, ara 'Look' publica quines són les condicions de Paloma Cuevas en el divorci. Un mes i mig després de l'anunci de separació, les dues parts encara estarien treballant en el seu procés de divorci. 

Afirmen que en pocs dies es presentarà el conveni regulador que ha escrit l'advocat que comparteixen. Ara bé, el mitjà coneix algunes de les condicions que hauria imposat Cuevas. Segons expliquen, ella hauria demanat la custòdia de les seves filles, de 12 i 8 anys. No vol custòdia compartida, però sí que hi haurà un règim de visites que permeti que el pare les vegi sense problema. 

Enrique Ponce i Paloma Cuevas   Europa Press

Enrique Ponce i Paloma Cuevas / Europa Press

 

A més a més, Paloma exigeix quedar-se amb la casa familiar. Una autèntica mansió que compta, a més a més, amb un fructífer negoci gràcies a la ramaderia. Enrique Ponce, per la seva banda, es quedaria amb la casa que s'estaven construint a La Finca. 

De moment sembla que volen arribar a un acord pel que fa a aquests temes i la pensió alimentària, i deixaran per més endavant la liquidació de guanys. Fins ara era Paloma qui s'encarregava de la gestió del patrimoni, que voldria prendre's amb calma l'estudi de la liquidació de guanys.

 

 

Comentaris