Enrique Ponce, desbordat: "M'estan amargant la vida, tot és mentida"

Enrique Ponce ha dit prou. El torero és a totes les revistes del cor des que anunciés que tenia nova parella. El sorprenent divorci de Paloma Cuevas va fer parlar molt, però ho ha fet encara més que hagi començat una relació amb una estudiant de 26 anys menys que ell. Els paparazzi els estan perseguint i els fan protagonistes d'un munt de notícies.

Les informacions es multipliquen, el que li està afectant directament. El primer que ha volgut deixar clar és que és mentida el que van dir que l'havien vist discutint-se amb Ana a la platja. Així de contundent s'ha mostrat en una entrevista a 'El programa del verano': "Estic més enfadat que mai. Estic desbordat. No estic acostumat a ser l'objectiu de mitjans i a aquest tipus de testimonis. No ho estic passant gens bé... Estic rebentat amb aquesta situació. Com es poden inventar coses així? Tot és mentida, no hem discutit i ni tan sols hem anat a aquella platja".

 
Enrique Ponce esclata a 'El programa del verano'   Telecinco

Enrique Ponce esclata a 'El programa del verano' / Telecinco

"Així no es pot viure, m'estan amargant la vida. No em quedaré quiet, posaré una demanda per fals testimoni. Vull que això serveixi d'escarment", anuncia. Afirma que l'única cosa que vol és estar tranquil, però ni Ana Soria ni ell estan buscant -ni volen- aquesta expectació mediàtica. 

Més informació
 

Comentaris