Enrique Ponce i Ana, fotos i vídeos passionals a alta mar

Enrique Ponce i Ana Soria són la parella de l'estiu. Impossible que cap altra els intenti prendre aquest títol, tenint en compte la repercussió que els envolta des del divorci del torero i que no fan més que dedicar-se missatges romàntics a Instagram. Com una parella d'adolescents, així es mostren des que va saber-se que surten fa cosa d'un mes. Publiquen fotografies maques, s'escriuen dedicatòries tendres... Tot, públicament i sense amagar-se.

Queda clar que estan vivint un amor molt passional malgrat la gran diferència d'edat i els comentaris negatius que van rebre quan va saber-se que havien començat una relació. L'estudiant de dret i el torer no s'han separat des de llavors, una unió que s'enforteix encara més en haver-se filtrat que Ponce ha decidit fixar la seva residència a Almeria per poder estar més a prop d'ella.

De moment es troben gaudint d'unes vacances molt intenses. Ana Soria ha compartit unes imatges del seu dia a alta mar, una jornada a bord d'un vaixell que torna a evidenciar que no tenen vergonya a deixar clar que s'estimen i són feliços. A les fotos se'ls veu mirant-se intensament i abraçant-se d'una manera molt romàntica. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El mar y tú 🤤❤️

Una publicación compartida de Ana (@anasoria.7) el

 

"El mar i tu", escriu ella. Poc després era el torero qui publicava un vídeo en el qual se'ls veia fent-se petons i carícies mútuament.

 
Enrique Ponce i Ana Soria, a bord d'un vaixell   Instagram

Enrique Ponce i Ana Soria, a bord d'un vaixell / Instagram

Unes escenes molt sorprenents tenint en compte que Enrique Ponce mai no havia publicat res així durant el seu matrimoni amb Paloma Cuevas. Sembla que hagi tornat a l'adolescència, amb un amor profund que vol cridar als quatre vents. 

Més informació
 

Comentaris