Enrique Ponce i Ana, caçats en una discussió: "Se sentien insults i retrets"

Enrique Ponce Ana Soria estan a l'ull de l'huracà mediàtic. Des que confirmessin la seva relació, que la premsa rosa va boja per aconseguir més informació sobre ells. A més a més, ajuda que no es tallin ni un pèl a l'hora de compartir fotografies romàntiques i missatges d'amor públicament. S'estan mostrant com una parella d'adolescents, el que sorprèn i fa que ocupin encara més pàgines a les revistes del cor. Avui tornen a ser notícia, però en aquest cas no és per una nova mostra de tendresa... més aviat tot el contrari.

'La Razón' explica en exclusiva que la parella ha viscut la seva primera gran esbroncada. Una forta discussió que tenien en públic, enmig de la platja, el que provoca que hi hagi molts testimonis. Entre ells? El socorrista, que hauria confirmat amb el mitjà tota la història.

 

"Els crits van anar pujant de to i se sentien des de lluny. Van saltar els insults i els retrets. Fins i tot va sentir-se el nom de Paloma Cuevas", expliquen. I afegeix: "La cara de la noia era un poema, semblava que havia plorat perquè estava molt afectada. Jo em vaig quedar de pedra, va ser un autèntic espectacle. Els dos estaven molt nerviosos, no es van saber controlar".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El mar y tú 🤤❤️

Una publicación compartida de Ana (@anasoria.7) el

 

Si fem cas al seu Instagram, tot és amor i tendresa. Però sembla que han arribat les primeres discussions de parella... Cap dels dos s'ha pronunciat al respecte, però el rumor agafa pes amb alguns testimonis més. 

Més informació
 

Comentaris