Tensió i humiliacions a Telecinco: "Només fas que tocar els nassos"

Emma García s'ha barallat amb pràcticament tots els col·laboradors de 'Viva la vida' des que tornés de vacances fa quinze dies. Els companys no li han posat fàcil, especialment aquest cap de setmana en el qual ha acabat dels nervis. La presentadora va esclatar i va enviar-los a pastar fang a tots dissabte al vespre, però aquest diumenge ha tornat a protagonitzar una sortida de to contra ells.

El principal perjudicat en aquesta ocasió ha estat José Antonio Avilés, amb qui ha deixat clar que no té bona relació. No li perdona que hagi reconegut haver mentit al programa en diverses ocasions, unes mentides que han provocat la ruptura amb ella i la resta de companys.

Diumenge ha tornat a ser ell el causant del seu maldecap. Avilés es queixava que no l'havien deixat parlar durant una bona estona, el que enfadava Emma: "Si tens alguna queixa, parles amb direcció i ho aclariu. Sembles un nen petit, les queixes a direcció. Mare meva, què poc t'he trobat a faltar aquestes vacances. Ets un nen que només fa que tocar els nassos. Prou ja de fer ganyotes, fa dues hores que estàs així".

José Antonio Avilés a 'Viva la vida'   Telecinco

José Antonio Avilés a 'Viva la vida' / Telecinco

 

Ell continuava rondinant, amb una actitud que anava posant més i més nerviosa a la presentadora. Que la cadena decidís continuar amb el seu contracte malgrat haver reconegut que s'havia inventat tenir el títol de periodisme o que l'àvia estava malalta, és inexplicable per a molts. De moment, però, queda clar que el fan servir per mostrar la cara menys amable d'Emma García i la resta de col·laboradors. A la xarxa ell és el principal criticat, que acumula desenes de crítiques setmana rere setmana. 

Més informació
 

Comentaris