Les vacances d'Emma García: Sardenya, Menorca i País Basc

Ja pràcticament no li queden dies de vacances a l'Emma García, que ha desconnectat de la televisió durant un mes allunyada de les càmeres. La presentadora de 'Viva la vida' tornarà al programa la setmana vinent, però fins llavors se centra en aprofitar al màxim aquestes últimes hores. 

On ha anat? Ha marxat de viatge? Doncs sí, encara que ella sempre intenti mantenir el destí ocult. De fet, algunes fonts properes a ella afirmen que a vegades li oculta fins i tot a la família per tal d'assegurar-se que els paparazzi no la trobin. 'El Español', però, ha pogut saber que el primer destí de les seves vacances va ser Sardenya. I d'aquí, hauria passat a Menorca... fins a arribar a Guipúscoa, a la platja de la Concha de Sant Sebastià i Ordizia, on ha anat a visitar la seva família. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El placer de callejear... #Libre #CallesDeAlgunaParte #Paseos #Lugares #Viviendo #ColeccionaMomentos #SeguimosEnLaRed

Una publicación compartida de Emma García (@emmagarciaweb) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡¡¡El mar me da paz y energía... me carga!!!#Atardecer #EnAlgúnRincón #ElMar #SeEscondeElSol #ColeccionaMomentos #SeguimosEnLaRed

Una publicación compartida de Emma García (@emmagarciaweb) el

Acompanyada del seu marit i la filla, Uxue, haurien gaudit d'uns dies de relax molt diferents del ritme frenètic que viu els caps de setmana a Telecinco. Per tal de celebrar-ho, ha decidit donar enveja als seus seguidors amb unes fotografies molt poc usuals en ella: tres fotos en biquini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡¡¡Respirando libertad!!! #Toca #Mira #Huele #Saborea #Explora #Siente #Descubre #Juega #Vive #ColeccionaMomentos #SeguimosEnLaRed

Una publicación compartida de Emma García (@emmagarciaweb) el

Emma García  Instagram

 Instagram

La basca ha lluït un vestit de bany en verd caqui, perfecte per fer gala de bona figura. Els seguidors han omplert la publicació d'alabances, en veure com de fibrada que està la presentadora. Abdominals marcats, cames fortes... Fins i tot alguns companys de professió l'han posat pels núvols. Entre ells, Nagore, Carlota Corredera o Rafa Mora. Els seus seguidors esperen ansiosos la seva tornada al directe, confiats que potser comenti alguna cosa sobre les seves vacances. 

Més informació
 

Comentaris